X

Каша грибна чумацька

Інгредієнти: 2 склянки пшона, 1 кг свіжих білих грибів, 1,5 цибулини, 100 г сала-шпику, сіль за смаком, 3,5 склянки води.…

Марія

М’ясо-кістковий бульйон

Спосіб приготування: Для приготування цього бульйону використовують кістки і м’якоть грудинки, лопаткової і підлопаткової частин і крайки. Підготовлені кістки заливають…

Марія

Каша пшоняна з гарбузом

Інгредієнти: 2 склянки пшоняної крупи, 4 склянки малока, 0,5 кг гарбуза, 2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка масла вершкового,…

Марія

Пшоняна каша із сухими фруктами

Інгредієнти: 1 склянка пшона, 200 і сушених фруктів, З ст. ложки цукру, 3 склянки води, сіль за смаком. Спосіб приготування:…

Марія

Каша пшоняна молочна

Інгредієнти: 1,5 скляний пшона, 5 склянок молока або 3 склянки молока і 2 склянки води, 2 ст. ложки вершкового масла,…

Марія

Плов із родзинками

Інгредієнти: 175 г рису, 2 склянки води, 3 ст. ложки вершкового масла, 4 ст. ложки родзинок, ванілін, сіль. Спосіб приготування:…

Марія

Тісто на сирі

Приготування: Узяти рівну кількість сиру, вершкового масла або вершкового маргарину й борошна, посолити і замісити однорідне тісто. Таке тісто використовують…

Марія

Пельмені з грибами

Інгредієнти для тіста: 1,5 склянки борошна, 1—2 яйця, півсклянки води, 0,5 ч. ложки солі. Для фаршу: 400 г білих грибів…

Oksana

Пельмені з яловичини

Інгредієнти: 2 склянки борошна, 1 яйце, сіль, півсклянки води. Фарш: 300 г яловичини, 200 г яловичого жиру, 1 цибулина, 2…

Oksana

Перлова каша з грибами

Інгредієнти: 2 склянки перлової крупи, 4 склянки води, 2—3 ст. ложки вершкового масла, 10—12 свіжих грибів, 5 цибулин, 2 склянки…

Oksana