X

Голубці з капусти, фаршировані рисом

Інгредієнти: 900 г капусти, 150 г цибулі, 150 г олії, 50 г родзинок, 260 г рису, 30 г томата-пюре, мелений…

Oksana

Кульки із м’яса курчати

Інгредієнти: 1,5 склянки добре перемеленого м'яса курчати, 4 ст. ложки майонезу, 3 ст. ложки дрібно нарубаних родзинок, 1 ст. ложки…

Oksana

Курячі ніжки з пікантним гарніром

Інгредієнти: 8 курячих ніжок, близко 1 кг, 50 г бекону з прожилками, без шкірки, 1 велика цибулина, 225 г моркви,…

Oksana

Бутерброд по-італійськи

Інгредієнти: Помідори червоні 150г, шампіньйони 50г, хліб житній 150г, вершкове масло 30г, сир 50г, соус песто 40г. Спосіб приготування: Достатньо…

Oksana

Паніні (тости)

Інгредієнти: 2 великі скибочки хліба, 2 скибочки шинки, 2 скибочки сиру на Ваш смак, 4 листочка базиліка, паприка, сіль, перець…

Oksana

Куряча грудка під сметанно-часниковим соусом

Інгредієнти: 2 курячі грудки, 300 г сметани, 3-4 зубчики часнику, 150 г сиру, сіль, перець. Спосіб приготування: Сметану посолити, поперчити,…

Oksana

Красноголовці, тушковані в гострому соусі

Інгредієнти: 700 г грибів, 1 склянка овочевого відвару, 40 г борошна, 2 ст. ложки масла, 1 велика цибулина, сіль, перець,…

Oksana

Яйця в сметані

Інгредієнти: 8 яєць, 1 склянка сметани, 0.5 ст. ложки вершкового масла, сіль за смаком. Спосіб приготування: Яйця зварити круто, грубо…

Oksana

Рагу із кролика

Інгредієнти: 600 г кролика, 2 ст. ложки вершкового маргарину, 600 г картоплі, 1 —2 морквини, 2 цибулини, корінь петрушки, сіль,…

Oksana

Салат “Дід Мороз”

Інгредієнти: 200 г крабових паличок, 200 г солоної червоної риби, 100 г твердого сиру, 1 склянка вареного рису, 2 червоних…

Oksana