Чай із листя смородини чорної
Інгредієнти: 1—2 ч. ложки листя 1 склянка окропу цукор або мед за смаком Спосіб приготування: Листя залити окропом, настоювати в…
Інгредієнти: 1—2 ч. ложки листя 1 склянка окропу цукор або мед за смаком Спосіб приготування: Листя залити окропом, настоювати в…
Інгредієнти: 2 яйця, 15 г масла вершкового, 10 г гірчиці, 25 г вини, цукор, сіль за смаком. Спосіб приготування: Зварені…
Інгредієнти: 1 курка вагою 1—1,5 кг, півлимона, 3—4 дольки часнику, 2 ст. ложки олії, 1 велика цибулина, 1 стручок солодкого…
Інгредієнти: 350 г хліба, 150 г ікри, 40 г лимона, 80 г масла. Спосіб приготування: Приготувати так само, як і…
Спосіб приготування: Свіжі, неушкоджені, зрілі (яскраво-червоні) помідори ретельно миють, нарізають на дрібні шматочки, розминають товкачиком і нагрівають у посуді з…
Інгредієнти: 1 кг грибів, 4 ст. ложки олії, зелень петрушки і кропу, сіль, півсклянки бульйону. Спосіб приготування: Гриби очищають, промивають…
Спосіб приготування: Філе — найбільш підходяще м'ясо для страв, смажених на решітці або на сковороді, а також і для запікання…
Інгредієнти: Шкірка яблук листя чорної смородини квітки липи листя суниці (10:2:1:1). Спосіб приготування: 1 ст. ложку суміші заварити 2 склянками…
Спосіб приготування: Час варіння крутих яєць 8—10 хв, якщо рахувати з моменту закипання води, в яку покладені яйця. При тривалішому…
Інгредієнти: 0,5 л напою 50 г кави натуральної без цикорію 75—80 г цукру Спосіб приготування: Каву беруть найдрібнішого розмелу. У…