X

Чай із листя смородини чорної

Інгредієнти: 1—2 ч. ложки листя 1 склянка окропу цукор або мед за смаком Спосіб приготування: Листя залити окропом, настоювати в…

Oksana

Яйця круті із соусом з гірчиці

Інгредієнти: 2 яйця, 15 г масла вершкового, 10 г гірчиці, 25 г вини, цукор, сіль за смаком. Спосіб приготування: Зварені…

Oksana

Курка з рисом

Інгредієнти: 1 курка вагою 1—1,5 кг, півлимона, 3—4 дольки часнику, 2 ст. ложки олії, 1 велика цибулина, 1 стручок солодкого…

Oksana

Канапе з осетровою ікрою

Інгредієнти: 350 г хліба, 150 г ікри, 40 г лимона, 80 г масла. Спосіб приготування: Приготувати так само, як і…

Oksana

Томатний сік

Спосіб приготування: Свіжі, неушкоджені, зрілі (яскраво-червоні) помідори ретельно миють, нарізають на дрібні шматочки, розминають товкачиком і нагрівають у посуді з…

Oksana

Гриби,тушковані в бульйоні

Інгредієнти: 1 кг грибів, 4 ст. ложки олії, зелень петрушки і кропу, сіль, півсклянки бульйону. Спосіб приготування: Гриби очищають, промивають…

Oksana

Філе з яловичини

Спосіб приготування: Філе — найбільш підходяще м'ясо для страв, смажених на решітці або на сковороді, а також і для запікання…

Oksana

Чай садовий

Інгредієнти: Шкірка яблук листя чорної смородини квітки липи листя суниці (10:2:1:1). Спосіб приготування: 1 ст. ложку суміші заварити 2 склянками…

Oksana

Круті яйця

Спосіб приготування: Час варіння крутих яєць 8—10 хв, якщо рахувати з моменту закипання води, в яку покладені яйця. При тривалішому…

Oksana

Кава чорна по-східному

Інгредієнти: 0,5 л напою 50 г кави натуральної без цикорію 75—80 г цукру Спосіб приготування: Каву беруть найдрібнішого розмелу. У…

Oksana