Відбивні на решітці
Інгредієнти: 1 кг м’яса, 50 г маслинової олії, 1 г чорного перцю, 800 г гарніру, 200 г соусу. Спосіб приготування: Підготовлені…
Інгредієнти: 1 кг м’яса, 50 г маслинової олії, 1 г чорного перцю, 800 г гарніру, 200 г соусу. Спосіб приготування: Підготовлені…
Інгредієнти: 350 г хліба, 80 г масла, 200 г ікри, 20 г каперсів. Спосіб приготування: Грінки довільної форми змастити вершковим…
Спосіб приготування: Ягоди перебирають, промивають, розминають і віджимають сік тричі, доливаючи після першого і другого разу 1 склянку гарячої води…
Інгредієнти: 8 яєць, 2 ст. ложки вершкового масла або сметани, сіль, перець за смаком. Спосіб приготування: Помиті яйця зварити круто,…
Інгредієнти: 600 г курки, 2 ст. ложки вершкового масла для смаження, 3 голівки ріпчастої цибулі, 2 ст. ложки вершкового масла…
Інгредієнти: 350 г хліба, 80 г масла, 150 г філе оселедця, 2 яйця, 20 г каперсів, зелень петрушки. Спосіб приготування:…
Інгредієнти: 1 кг свіжих грибів, 100 г вершкового масла, 50 г борошна, 100 г білого вина, часник, петрушка і мелений…
Спосіб приготування: Переробляють плоди тільки добре доспілі, інтенсивно забарвлені в жовтий колір. Готують цей сік разом із м'якоттю. Промиті абрикоси…
Інгредієнти: 500 г яловичини, 1 голівка цибулі, сіль, перець, петрушка, панірувальні сухарі. Спосіб приготування: Пропустити крізь м’ясорубку жирну яловичину і…
Інгредієнти: 350 г хліба, 80 г масла, 120 г сардин, 1 яйце, 10 каперсів, зелень петрушки. Спосіб приготування: Змастити вершковим…