Галушки українські
Інгредієнти: 2 склянки пшеничного борошна, 2 яйця свіжих, 3—4 ст. ложки води, 2 ст. ложки масла вершкового, 1 ч. ложка…
Інгредієнти: 2 склянки пшеничного борошна, 2 яйця свіжих, 3—4 ст. ложки води, 2 ст. ложки масла вершкового, 1 ч. ложка…
Інгредієнти: 600 г вирізки, 50 г ріпчастої цибулі, 10 г борошна, 80 г олії, перець, сіль, оцет, 100 г помідорів,…
Інгредієнти: 1 ст. ложка борошна пшеничного, 1 ст. ложка масла вершкового, 3 склянки води або бульйону, 1 склянка сметани, сіль…
Інгредієнти: 100 г яловичини (передня частина), 100 г нежирної свинини, 1 шматок черствого хліба, 1 яйце, 2 cт. ложки молока…
Спосіб приготування: На півсклянки сметани — 40 г натертого хрону, половина чайної ложки цукру, сіль за смаком. Підготовлений хрін натирають…
Інгредієнти: 200 г пшеничного борошна, 80 г води, 2 яйця. Для фаршу: 320 г картоплі, 80 г сушених грибів, 40…
Інгредієнти: На 20 шт. волоських горіхів — 2 жовтки, 1 ст. ложка маслинової олїї, 1 ч. ложка гірчиці, півсклянки оцту,…
Інгредієнти: 1 кг яловичини (задня нога, грудинка), 1 ст. ложка масла, 3 цибулини, 3 ст. ложки томатного пюре, 0.5 ст.…
Інгредієнти: На 1/2 ст. ложки готової гірчиці — 1 ст. ложка борошна, 1/4 склянки виноградного білого вина, 1 склянка рибного…
Інгредієнти: 350 г хліба, 10 раків, 100 г майонезу, чорний перець, сіль за смаком. Спосіб приготування: М’ясо зварених раків дрібно…