X

Омлет із сиром

Інгредієнти: 3 яйця, 50 г сиру, 50 г білого хліба, 3 ст. ложки молока, 1 ст. ложка масла. Спосіб приготування:…

Марія

Омлет натуральний

Інгредієнти продуктів на 1 порцію: 2 яйця, 30 г молока, 5 г масла вершкового або маргарину, 5 г масла вершкового…

Марія

Фаршировані кабачки

Інгредієнти: 1 великий кабачок або два малі, 250 г змеленої яловичини, 2 склянки відвареного рису, 1 яйце, 1 цибулина, 1…

Марія

Антрекот

Інгредієнти: 800 г або 1 кг м'яса, 60 г олії, 20 г борошна. Масло з зеленою цибулею: 40 г масла,…

Марія

Кисіль вершковий

Інгредієнти: 3 склянки вершків, 1 склянка крохмалю, цукор, ванілін. Спосіб приготування: Крохмаль ретельно розтерти з невеликою кількістю молока, додати вершки,…

Марія

Кисіль лимонний холодний

Інгредієнти: 300 г цукру, 3/4 склянки картопляного борошна, 3/4 склянки лимонного соку, 7 склянок води, цедра з півлимона. Спосіб приготування:…

Марія

Кисіль з меду

Інгредієнти: 1,5 склянки меду, 6 склянок води, 3/4 склянки картопляного борошна. Спосіб приготування: Розварити 1,5 склянки меду 5 склянок води,…

Марія

Кисіль зі свіжих яблук

Інгредієнти: 200 г яблук, 3/4 склянки цукру, 1,5 ст. ложки картопляного крохмалю. Спосіб приготування: Добре промиті яблука нарізати тонкими скибочками,…

Марія

Пудинг із повидла

Інгредієнти: 200 г повидла, 2 яйця, 1 ст. ложка цукру, 40 г ядер горіхів, 2 ч. ложки вершкового масла, 4…

Марія

Мус яблучний

Інгредієнти: 500 г яблук, 3 яєчні білки, півсклянки цукру. Спосіб приготування: Промиті яблука печуть у духовці до повної готовності, протирають…

Марія