X

Сік із чорної смородини

Інгредієнти: 1 кг смородини 2 склянки води Спосіб приготування: Ягоди миють, сортують, кладуть у каструлю, заливають водою, нагрівають до кипіння,…

Марія

Малосольні огірочки

Інгредієнти: 2 кг свіжих огірочків, 1 велика головка часнику, кріп, сіль. Спосіб приготування: Огірки замочують у холодній воді на ніч.…

Марія

Фазан смажений

Інгредієнти: 1-2 фазани, 175 г нарізаного скибочками бекону, 175 г тертого білого хліба, 110 г пряженого вершкового масла. Спосіб приготування:…

Марія

Голуби на решітці

Спосіб приготування: Підготовлені й промиті тушки голубів натерти сіллю, чорним перцем і змастити вершковим маслом усередині й зовні. Потім присмажити…

Марія

Кнедлики

Спосіб приготування: З картопляної маси сформувати круглі або довгасті галушки завбільшки з яйце, опустити їх у трохи підсолену киплячу воду,…

Марія

Картопля з яблуками

Інгредієнти: 1 кг картоплі, 0,5 кг яблук, 2 ст. ложки жиру. Спосіб приготування: Картоплю очистити й облити гарячою водою. Варити…

Марія

Картопля молода з медом

Інгредієнти: 12-15 картоплин, 300 г меду, ванільний цукор за потребою. Спосіб приготування: Дрібну неочищену картоплю помістити в киплячу воду, після…

Марія

Шоколадне морозиво

Інгредієнти: 150 г молока (для суміші і для розчинення порошку какао), 200 г вершків, 1 яйце або 2 жовтки, 1…

Марія

Морозиво з малини, вишні або червоної смородини

Інгредієнти: 600 г ягід, 300 г цукру, 200 г води. Спосіб приготування: Ягоди перебрати, промити, за допомогою соковижималки віджати з…

Марія

Морозиво малиново-молочне

Інгредієнти: 1 склянка молока, півсклянки вершків, 1 склянка малинового соку, 150 г цукру. Спосіб приготування: Цукор розчинити в молоці, скип'ятити,…

Марія