X

Сік із вишні

Спосіб приготування: Перебрані й промиті вишні очищають від кісточок, розминають у каструлі дерев'яним товкачиком, віджимають сік. До мезги, що залишилась,…

Марія

Гусак із яблуками

Інгредієнти: На 1 тушку гусака - 1 кг яблук, сіль за смаком, зелень. Спосіб приготування: Тушку гусака після обробки промивають,…

Марія

Котлети по-київськи

Інгредієнти: 400 г курячого філе, 150 г вершкового масла, 1 яйце, 100 г сухарів, жир для смаження в залежності від…

Марія

Дика качка смажена

Спосіб приготування: Дика качка часто має присмак риби. Щоб позбутися його, треба качку залити окропом (шаром близько 2 см) і…

Марія

Каша манна молочна

Інгредієнти: 1,5 склянки манної крупи, 5 склянок молока або 3 склянки молока і 2 склянки води, 2 ст. ложки цукру,…

Марія

Мамалига

Інгредієнти: 800 г кукурудзяного борошна, 3 кклянки води. Спосіб приготування: У киплячу підсолену воду всипають просіяне кукурудзяне борошно, розмішують і…

Марія

Сік полуничний натуральний

Спосіб приготування: Підготовлені ягоди розім'яти в емальованому посуді, витримати 3-4 години під кришкою, додати на 1 кг маси півсклянки води…

Марія

Червоний соус із цибулею

Інгредієнти: 2 склянки червоного соусу (основного), 4 голівки ріпчастої цибулі, 1 ст. ложка вершкового масла, 1 ст. ложка томата-пюре. Спосіб…

Марія

Піца з цибулею і сиром

Інгредієнти для тіста: 2 склянки борошна, 200 г вершкового масла, 200 г сметани. Для начинки: 5-7 невеликих чибулин, краще овальної…

Марія

Піца з ковбасою

Інгредієнти для тіста: 2 склянки борошна, 200 г масла, 200 г сметани. Для начинки: 200 г сиру, 150 г ковбаси,…

Марія