X

Малинове морозиво

Інгредієнти: 1 склянка малинового морсу, 75 г цукру, 4 шт. гіркого мигдалю, 1 склянка збитих вершків або крему. Спосіб приготування:…

Марія

Томатний соус

Спосіб приготування: Промити й очистити 750 г помідорів. Нарізати,  трохи посолити і припустити на слабкому вогні до м'якості, потім протерти…

Марія

Кава по-бразильськи

Інгредієнти: 2 ч. ложки кави 1/4 ч. ложки какао 1/3 ч. ложки цукру 1 маленька чашка рому 40 г вершків…

Марія

Чай вітамінний зі шипшиною

Спосіб приготування: Змішують 1 склянку сухих плодів шипшини, 1 склянку сушеної горобини, півсклянки сушених ягід чорної смородини, 1 склянку сушеної…

Марія

Кава по-арабськи

Інгредієнти: 5-7 г кави цукор за смаком 80 мл води Спосіб приготування: У кавник об'ємом 100 мл покласти шматок цукру,…

Марія

Чай із м’ятою збірний

Спосіб приготування: Змішують у рівних кількостях сушені трави:  м'яту (перцеву або польову), материнку і звіробій. Зберігають у закритому посуді в…

Марія

Піца по-італійськи

Інградієнти для тіста: 200 г борошна, 2 ст. ложки олії, півсклянки теплого молока, 15 г дріжджів, щіпка солі. Для начинки:…

Марія

Бутерброди зі сьомгою

Спосіб приготування: Сьомгу тонко нарізають скибочками. Скибочки пшеничного хліба або батона змащують вершковим маслом, а зверхукладуть по шматочку сьомги. Замість…

Марія

Бутерброди з тертим сиром

Інградієнти: 350 г хліба, 120 г масла, 200 г сиру, червоний і чорний перець. Спосіб приготування: Швейцарський сир і пармезан…

Марія

Бутерброди з бринзою

Інградієнти: 350 г житнього хліба, 150 г бринзи, 50 г вершкового масла, 5 шт. редису, 10 маслин, червоний перець. Спосіб…

Марія