X

Бутерброди з ікрою

Спосіб приготування: Батон нарізають скибочками, намащують їх вершковим маслом, а зверху - тонким шаром червоної або чорної ікри. Окремо подають…

Марія

Бутерброди зі шпротами

Спосіб приготування: Скибочки пшеничного хліба або батона змазують тонким шаром вершкового масла, а зверху кладуть шпроти або сардини. Окремо подають…

Марія

Суп кардинала

Інгредієнти: 2 кг раків 2,5 л. води 1 головка ріпчастої цибулі 1 зубчик часнику 1 стебло селери 4 ст.л. вершкового…

Марія

Рисовий суп з мідіями

Інгредієнти: 150-200 г мідій 1 стакан рису 2 моркви 1/4 кореня петрушки 1 головка ріпчастої цибулі 2 ст.л. вершкового масла…

Марія

Юшка(Уха) по-французьки

Інгредієнти: 500 г риби 2 склянки білого столового вина 2 склянки води 2 моркви 1 корінь петрушки 1 корінь селери…

Марія

Cуп-пюре із форелі

Інгредієнти: 2 свіжі форелі 200 г філе лосося 4 ч.л. відвареного рису 1 морква 1 корінь селери 1 ст.л. борошна…

Марія

Суп-пюре з креветок та грибами

Інгредієнти: 1 кг свіжих або заморожених креветок 1/2 склянки дрібно нарізаних грибів (краще білих або шампіньйонів) 4 ст.л. вершкового масла…

Марія