X

Курчата в червоному вині з грибами

Інгредієнти: 2 курчат по 400—500 г кожне, 250 г дрібних свіжих білих грибів або печериць, 4 склянки сухого червоного вина,…

Марія

Курчата смажені

Спосіб приготування: Молодих курчат посолити, нафарширувати, покласти в каструлю з ложкою масла на кожне курча і протушкувати 10 хв. Вийняти,…

Марія

Смажені мариновані курчата

Спосіб приготування: Випатрати тушки 2 молодих курчат (вагою до 500 г) і замочити на кілька годин у 3 склянках соку…

Марія

Курча з бананами

Спосіб приготування: Випатрати, промити тушку молодого курчати і присмажити до одержання рум’яної скоринки з 2 ст. ложками масла. Додати 10—12…

Марія

Тушковані курчата

Спосіб приготування: Маленьких курчат розрізати навпіл, посолити, покласти на гарячу олію в каструльку, накрити кришкою і протушкувати 20 хв. Посипати…

Марія

Запечені курчата з начинкою із грибів

Спосіб приготування: Випатрати, промити і посолити тушки двох курчат. Перебрати і нарізати дрібними шматочками 300 г грибів, присмажити їх, посолити…

Марія

Смажені курчата по-швейцарськи

Спосіб приготування: Випатрати і промити 2 курчат вагою до 750 г, натерти сіллю і чорним перцем. Засмажити їх на листі…

Марія

Смажені курчата

Спосіб приготування: Головна умова — не пересмажити курчат. Потрібно ставити в гарячу духовку, щоб курчата не випускали із себе сік,…

Марія

Кебаб із баранини

Інгредієнти: М’якоть баранини (філейна частина або жирніша частина грудинки), 10-12 стебел зеленої цибулі або 3—4 голівки ріпчастої цибулі, 3—4 стручки…

Марія

Шашлик із молодого баранчика

Інгредієнти: 120—150 г молодої баранини, нарізаної кубиками, сіль, мелений чорний перець, вершкове масло (або внутрішній жир молодої баранини). Спосіб приготування:…

Марія