Курчата в червоному вині з грибами
Інгредієнти: 2 курчат по 400—500 г кожне, 250 г дрібних свіжих білих грибів або печериць, 4 склянки сухого червоного вина,…
Інгредієнти: 2 курчат по 400—500 г кожне, 250 г дрібних свіжих білих грибів або печериць, 4 склянки сухого червоного вина,…
Спосіб приготування: Молодих курчат посолити, нафарширувати, покласти в каструлю з ложкою масла на кожне курча і протушкувати 10 хв. Вийняти,…
Спосіб приготування: Випатрати тушки 2 молодих курчат (вагою до 500 г) і замочити на кілька годин у 3 склянках соку…
Спосіб приготування: Випатрати, промити тушку молодого курчати і присмажити до одержання рум’яної скоринки з 2 ст. ложками масла. Додати 10—12…
Спосіб приготування: Маленьких курчат розрізати навпіл, посолити, покласти на гарячу олію в каструльку, накрити кришкою і протушкувати 20 хв. Посипати…
Спосіб приготування: Випатрати, промити і посолити тушки двох курчат. Перебрати і нарізати дрібними шматочками 300 г грибів, присмажити їх, посолити…
Спосіб приготування: Випатрати і промити 2 курчат вагою до 750 г, натерти сіллю і чорним перцем. Засмажити їх на листі…
Спосіб приготування: Головна умова — не пересмажити курчат. Потрібно ставити в гарячу духовку, щоб курчата не випускали із себе сік,…
Інгредієнти: М’якоть баранини (філейна частина або жирніша частина грудинки), 10-12 стебел зеленої цибулі або 3—4 голівки ріпчастої цибулі, 3—4 стручки…
Інгредієнти: 120—150 г молодої баранини, нарізаної кубиками, сіль, мелений чорний перець, вершкове масло (або внутрішній жир молодої баранини). Спосіб приготування:…