X

Баранина нашпигована овочами

Баранина нашпигована овочами

Інгредієнти:

  • 400 г баранини,
  • 200 г рису,
  • 4 ст. ложки жиру,
  • 4 зубчики часнику,
  • 2 морквини,
  • 2 корені петрушки,
  • 2 ст. ложки томатної пасти,
  • 2 ч. ложки борошна,
  • чорний мелений перець,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Рис промити і замочити на кілька годин, потім додати жир і прогріти в печі 15 хв на повній потужності. Баранину розібрати на порційні шматки і нашпигувати морквою, коренями петрушки і часником.
  2. У посуд з рисом покласти баранину і готувати ще 20 хв на повній потужності.
  3. Окремо змішати томатну пасту з борошном, посолити і поперчити за смаком, а потім суміш покласти в посуд із м’ясом і протушкувати ще 10 хв.