Інгредієнти:
- 3 буряки
- 150 г свіжої або квашеної капусти
- 2 картоплини
- по 1 шт. моркви і кореня петрушки
- 2 голівки ріпчастої цибулі
- 3 ст. ложки томата-пюре
- 40 г жиру
- по 1 ст. ложці цукру і 3%-ного оцту
- 1,5 л бульйону або води
- сіль, спеції за смаком.
Спосіб приготування:
- У киплячий бульйон або воду опускають нашатковану свіжу капусту, додають нарізану брусочками картоплю і варять 10—І5 хв. Після цього
кладуть пасеровані овочі, підготовлений буряк і варять борщ до готовності. За 5— 10 хв до закінчення варіння додають сіль, цукор, спеції. - Квашену капусту тушкують і додають до борщу із буряком.
- Борщ заправляють білим соусом або борошняним пасеруванням, розведеним бульйоном або водою.
Переглянути коментарі (1)
Дуже дякую