Інгредієнти:
- Цибулина (маленька) – 1 шт,
- шампіньйони – 220 г,
- часник – 2 зубчики,
- чебрець – 1 чайна ложка,
- біле вино (або бульйон) – 1/4 склянки,
- сіль, перець – за смаком,
- петрушка – 1 столова ложка,
- тертий сир – 200 г,
- хліб – 4 шматка,
- оливкова олія – 1 столова ложка,
- вершкове масло – 2 столові ложки.
Спосіб приготування:
- Обсмажте на оливковій олії цибулю (5-7 хвилин). Додайте часник і чебрець. Через хвилину викладіть гриби і готуйте 10-15 хвилин до золотистого стану. Влийте вино і готуйте поки вся більшість рідини не випарується. Поперчіть, посоліть. Зніміть з вогню. Всипте тертий сир і перемішайте з гарячими грибами, щоб він розплавився.
- Кожен шматок хліба змастіть вершковим маслом з одного боку і обсмажте промасленою стороною. Викладіть грибну начинку на один шматок і закрийте другим шматком хліба обсмаженою стороною вгору. Готуйте на грилі до золотистої скоринки (2-4 хвилини на кожну сторону).