X

Фаршировані свинячі відбивні

Фаршировані свинячі відбивні

Інгредієнти:

  • 8 тонких свинячих відбивних,
  • 240 г мелених сухарів,
  • 180 г тертих яблук,
  • 3 ст. ложки родзинок,
  • 0,5 ч. ложки солі,
  • 2 ст, ложки цукру,
  • 2 ст. ложки дрібно покришеної цибулі,
  • перець за смаком,
  • щіпка шавлії,
  • 2 ст. ложки розтопленого масла або маргарину,
  • 20 г м’ясної коричневої підливи.

Спосіб приготування:

  1. Змішати сухарі, яблука, родзинки, сіль, цукор, цибулю, перець, шавлію і розтоплене масло. Усе ретельно перемішати. Якщо суміш виявиться сухою, то трошки зволожити гарячою водою.
  2. Видалити весь жир з відбивних. Покласти 4 відбивні на дно каструлі. Розділити начинку на 4 частини і викласти на середину кожної відбивної. Накрити відбивні чотирма, що залишилися, міцно притискаючи краї, щоб вони злиплися.
  3. Збризкати верх відбивних підливою.
  4. Пекти в режимі смаження 15—21 хв або поки м’ясо не стане м’яким.