Інгредієнти:
- 8 тонких свинячих відбивних,
- 240 г мелених сухарів,
- 180 г тертих яблук,
- 3 ст. ложки родзинок,
- 0,5 ч. ложки солі,
- 2 ст, ложки цукру,
- 2 ст. ложки дрібно покришеної цибулі,
- перець за смаком,
- щіпка шавлії,
- 2 ст. ложки розтопленого масла або маргарину,
- 20 г м’ясної коричневої підливи.
Спосіб приготування:
- Змішати сухарі, яблука, родзинки, сіль, цукор, цибулю, перець, шавлію і розтоплене масло. Усе ретельно перемішати. Якщо суміш виявиться сухою, то трошки зволожити гарячою водою.
- Видалити весь жир з відбивних. Покласти 4 відбивні на дно каструлі. Розділити начинку на 4 частини і викласти на середину кожної відбивної. Накрити відбивні чотирма, що залишилися, міцно притискаючи краї, щоб вони злиплися.
- Збризкати верх відбивних підливою.
- Пекти в режимі смаження 15—21 хв або поки м’ясо не стане м’яким.