Інгредієнти:
- 3 відбивні з філейної частини ягняти (баранчика),
- 225 г цибулі, очищеної і нарізаної тонкими скибочками,
- 450 г картоплі, очищеної і нарізаної тонкими скибочками,
- 300 г гарячого бульйону,
- 1 ст. ложка грубозернистої гірчиці.
Спосіб приготування:
- Покласти відбивні в малу каструлю достатнього розміру, щоб відбивні помістилися в один шар. Розташовувати відбивні товстішими краями до краю каструлі.
- Викласти зверху цибулю, а потім картоплю рівномірними шарами. З’єднати бульйон і гірчицю й залити відбивні. Накрити кришкою з отвором і готувати 15—21 (23) хв або поки на пробу м’ясо і картопля не виявляться готовими. Вихід — 4 порції.
- На 2 порції беруть половину інгредієнтів і готують 9—13 (14) хв на кроці 4.