Інгредієнти:
- 600 г яловичого фаршу,
- 0,5 ч. ложки сухого естрагону,
- 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю,
- 2 ст. ложки дрібно нарізаної петрушки,
- 2 дольки часнику,
- 1 ст. ложка пюре із солоної риби,
- 2 ст. ложки панірувальних сухарів,
- 1 ч. ложка тертої лимонної цедри,
- 1 яйце,
- 2 ст. ложки маслинової олії,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Змішати яловичий фарш, перець, сухий естрагон, часник, петрушку, пюре з кільки або хамси, сухарі, протерту лимонну цедру і сире яйце. З одержаного фаршу сформувати 4 коржі.
- Налити маслинову олію на блюдо й покласти в нього коржі.
- Готувати при повній потужності 2—3 хв, потім коржі перевернути і довести до готовності ще за 2—2,5 хв.