X

Капусняк із квашеної капусти з картоплею

Інгредієнти:

  • 400 г квашеної капусти
  • 2 картоплини
  • по 1 шт. моркви, корпія петрушки
  • 2 голівки ріпчастої цибулі
  • 2 дольки часнику
  • З ст. ложки томату пюре
  • 40 г жиру
  • 1,5 л бульйону або води.

Спосіб приготування:

  1. У киплячий бульйон (з яловичини, баранини або свинини) або воду кладуть картоплю, доводять до кипіння і варять до напівготовності. Потім додають капусту, тушковану з томатом-пюре, через 15—20 хв з моменту закипання кладуть пасеровані овочі й доводять капусняк до готовності.
  2. Готовий капусняк заправляють розтертим із сіллю часником.
  3. Подають капусняк зі сметаною і зеленню.

Переглянути коментарі (1)