Інгредієнти:
- 1 кг картоплі,
- 200 г риби,
- 2 цибулини,
- 60 г маргарину або вершкового масла,
- 1 яйце,
- 2 ст. ложки панірувальних сухарів,
- сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Картоплю зварити і приготувати пюре з яйцем.
- Рибу відварити, вийняти кістки, м’якоть порубати ножем або пропустити крізь м’ясорубку, змішати з підсмаженою цибулею, посолити, поперчити. З пюре сформувати коржі, на кожен покласти рибний фарш, заліпити й обкачати у дрібних сухарях, надавши форми котлети.
- За бажаням у фарш можна покласти дрібно посічене круте яйце. Присмажити на маргарині або маслі.
- До столу подати з грибним соусом або із салатом з овочів.