Інгредієнти:
- 500 г грудинки,
- 1 морквина,
- 1 корінь петрушки,
- 1 корінь селери,
- 1 цибулина,
- 2 лаврові листки,
- 10 горошин перцю,
- гірчиця за смаком.
Спосіб приготування:
- Грудинку промити в холодній воді, покласти в посуд, залити водою так, щоб вона тільки покрила грудинку, і готувати в печі при повній потужності 5 хв. Зняти піну і додати дрібно нарізані моркву, корінь петрушки, корінь селери, цілу голівку ріпчастої цибулі, лавровий лист, перець горошком.
- Накрити кришкою і готувати при 50% потужності 12 хв.
- Дати постояти хвилин 10—15, потім грудинку нарізати скибочками і змастити гірчицею перед тим, як подати до столу.