Інгредієнти:
- Ниркова частина кролика з ніжками,
- 30 г борошна,
- 50 г олії,
- кілька горошин перцю,
- 1 лавровий лист,
- 125 г сметани,
- карамель,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Ниркову частину з ніжками розібраного кролика ретельно очистити від плівок, промити, порубати на шматки, витерти, посолите і посипати борошном. Розігріти олію і на сильному вогні підрум’янити м’ясо з усіх боків до темно-золотавого кольору. Перекласти м’ясо в широку каструлю, долити воду і на слабкому вогні тушкувати до готовності; під кінець тушкування додати потовчений перець і лавровий лист. Коли м’ясо стане м’яким, посипати залишком борошна, прокип’ятити і тушкувати ще 10— 15 хв, після чого забарвити соус карамеллю, посолити за смаком, долити сметану.
- М’ясо викласти на видовженому блюді й полити соусом.
- Подавати страву з картоплею і гарніром з овочів.