X

Курячі грудки з горохом

Курячі грудки з горохом

Інгредієнти:

  • 3 курячі грудки, розділені на 2 частини,
  • 2 ст. ложки вершкового масла або розм’якшеного маргарину,
  • 1 ст. ложка соєвого соусу,
  • 1 ст. ложка лимонного соку,
  • 1/2 ч. ложки солі,
  • 1/4 ч. ложки перцю,
  • 180 г замороженого гороху,
  • 100 г свіжих грибів.

Спосіб приготування:

  1. Розташувати курячі грудки на круглому блюді тонкими частинами ближче до середини. З’єднати продукти, крім гороху і грибів, сумішшю покрити м’ясо.
  2. Закрити вощеним папером. Поставити в піч на 12 хв (р.п.10), перевернути шматочки після 6 хвилин приготування.
  3. Покрити м’ясо горохом і нашаткованими грибами. Закрити і поставити в піч на 6—8 хв (р.п.10) до повної готовності грибів і м’яса. Залишити закритими на 5 хв перед подачею.