X

Курячий шашлик

Курячий шашлик

Інгредієнти:

  • 3 курячі грудки,
  • 12 помідорів сорту «вишня»,
  • 2 маленькі цибулини,
  • 1 великий зелений перець,
  • 50 г маслинової олії (можна соняшникової),
  • 2 ст. ложки соєвого соусу,
  • 2 ст. ложки лимонного соку,
  • 0,5 чайної ложки сухої приправи,
  • 1/4 ч. ложки перцю.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки без кісток і шкіри нарізати шматочками по 2—3 см, цибулю — кільцями, перець — шматочками по 2—3 см.
  2. Розподілити курку, помідори, цибулю і зелений перець на 6 вертелах (завдовжки 20 см). Покласти на блюдо.
  3. З’єднати решту продуктів, збризкати отриманою сумішшю курку. Готувати, не закриваючи, 8—10 хв (р.п.10). Перевернути один раз, двічі збризкати маринадом.