Інгредієнти:
- 3 курячі грудки,
- 12 помідорів сорту «вишня»,
- 2 маленькі цибулини,
- 1 великий зелений перець,
- 50 г маслинової олії (можна соняшникової),
- 2 ст. ложки соєвого соусу,
- 2 ст. ложки лимонного соку,
- 0,5 чайної ложки сухої приправи,
- 1/4 ч. ложки перцю.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки без кісток і шкіри нарізати шматочками по 2—3 см, цибулю — кільцями, перець — шматочками по 2—3 см.
- Розподілити курку, помідори, цибулю і зелений перець на 6 вертелах (завдовжки 20 см). Покласти на блюдо.
- З’єднати решту продуктів, збризкати отриманою сумішшю курку. Готувати, не закриваючи, 8—10 хв (р.п.10). Перевернути один раз, двічі збризкати маринадом.