X

М’ясо на реберцях

М'ясо на реберцях

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячих реберець,
  • 180 г томатного соусу,
  • 180 г апельсинового або яблучного соку,
  • 2 ст. ложки ароматизованого оцту,
  • 2 ст. ложки дрібно шинкованої цибулі,
  • 1,5 ст. ложки темно-коричневого цукру,
  • 1 зубок часнику, добре розтертий або нарізаний,
  • 0,5 ч. ложки солі.

Спосіб приготування:

  1. З’єднати всі продукти, крім реберець, у скляному посуді. Помістити в піч, не закриваючи, на 6 хв (р.п.10), перемішати двічі в процесі приготування.
  2. Розрізати реберця на 3—4 окремі шматочки. Помістити на блюдо, нехай трохи заходять одне на одне. Закрити і поставити на 14—17 хв (р.п.7) у піч. Після 8 хв готування перевернути шматочки іншими боками один на одного. Після закінчення злити сік, знову перевернути реберця і вилити зверху приготований соус.
  3. Готувати відкритими 13—16 хв (р.п.7) до м’якості. Перекласти реберця і полити соусом після 7 хв приготування.