Інгредієнти:
- 250—300 г яловичини, порізаної кубиками,
- 150 г рису,
- 375 г бульйону,
- 2 ст. ложки томатної пасти,
- паприка,
- 1 червоний або зелений солодкий перець, розрізаний на смужки,
- 1 порізана цибулина,
- 2 товчені зубки часнику,
- порошок паприки,
- сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Яловичину посолити, поперчити і посипати паприкою. Рис, бульйон, томатну пасту і перець скласти в каструлю і перемішати. Додати цибулю, солодкий перець і перемішати.
- На цю суміш покласти м’ясо, посипати часником і запікати 10 хв на повній потужності и 6 хв у режимі ПОВІЛЬНЕ КИПІННЯ.
- Дати трохи постояти і подавати до столу.
- Примітка. Рис попередньо замочити в холодній воді.