X

М’ясо з рисом

М'ясо з рисом

Інгредієнти:

  • 250—300 г яловичини, порізаної кубиками,
  • 150 г рису,
  • 375 г бульйону,
  • 2 ст. ложки томатної пасти,
  • паприка,
  • 1 червоний або зелений солодкий перець, розрізаний на смужки,
  • 1 порізана цибулина,
  • 2 товчені зубки часнику,
  • порошок паприки,
  • сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Яловичину посолити, поперчити і посипати паприкою. Рис, бульйон, томатну пасту і перець скласти в каструлю і перемішати. Додати цибулю, солодкий перець і перемішати.
  2. На цю суміш покласти м’ясо, посипати часником і запікати 10 хв на повній потужності и 6 хв у режимі ПОВІЛЬНЕ КИПІННЯ.
  3. Дати трохи постояти і подавати до столу.
  4. Примітка. Рис попередньо замочити в холодній воді.