Інгредієнти для тіста:
- Борошно – 2 склянки,
- сіль – 1/2 чайної ложки,
- сода – 1/2 чайної ложки,
- йогурт (звичайний несолодкий) – 190 г,
Для начинки:
- Сулугуні – 200 г,
- сир фета – 150 г,
- сир – 100 г,
- сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
- Змішайте сухі інгредієнти.
- Додайте йогурт і замісіть тісто.
- Натріть сир і перемішайте з сиром.
- Зліпити невеликі кульки з сиру.
- Тісто розкачайте.
- Наріжте на рівні шматки.
- Зліпивши 2 коржі, помістіть між ними сирну кульку, закріпіть, щоб начинка не витекла.
- Пройдіться качалкою по готової коржику перед тим, як обсмажувати.
- Сковороду нагрійте.
- І під закритою кришкою обсмажте хачапурі кожну сторону мінімум по 3 хвилини.