X

Перлова каша з грибами

Інгредієнти:

  • 2 склянки перлової крупи,
  • 4 склянки води,
  • 2—3 ст. ложки вершкового масла,
  • 10—12 свіжих грибів,
  • 5 цибулин,
  • 2 склянки сметанного соусу,
  • сіль за смаком,
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. Крупу перебирають, промивають, заливають холодною водою. Коли крупа набрякне, воду відціджують, заливають крупу киплячою водою і варять 1,5 години.
  2. Свіжі гриби очищають, промивають, дрібно нарізають, трохи присмажують з ріпчастою цибулею, з’єднують з підготовленою кашею, добре вимішують і ставлять у духовку на 1 годину.
  3. Кашу подають до столу зі сметанним соусом і посипають дрібно нарізаним кропом.