Інгредієнти:
- Співвідношення продуктів — за смаком.
Спосіб приготування:
- Узяти кілограм реберець, відварити їх із коріннями і порізати на дрібні шматочки.
- Очистити великі картоплини, підрізати верхівки, вийняти серединку так, щоб залишилися тонкі стінки, посолити, витерти полотниною і присмажити на олії або смальці.
- Пересмажити цибулю з ложкою масла, покласти ложку борошна, півсклянки сметани й усе разом заварити, помішуючи; коли охолоне, убити кілька жовтків, накласти цю масу потроху в картоплю, потім — шматочки м’яса, зверху знову закрити масою, посипати сухариками або тертим сиром, покласти в каструлю і поставити в духовку на 15 хв. Залити соусом із бульйоном.