X

Реберця з картоплею

Реберця з картоплею

Інгредієнти:

  • Співвідношення продуктів — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Узяти кілограм реберець, відварити їх із коріннями і порізати на дрібні шматочки.
  2. Очистити великі картоплини, підрізати верхівки, вийняти серединку так, щоб залишилися тонкі стінки, посолити, витерти полотниною і присмажити на олії або смальці.
  3. Пересмажити цибулю з ложкою масла, покласти ложку борошна, півсклянки сметани й усе разом заварити, помішуючи; коли охолоне, убити кілька жовтків, накласти цю масу потроху в картоплю, потім — шматочки м’яса, зверху знову закрити масою, посипати сухариками або тертим сиром, покласти в каструлю і поставити в духовку на 15 хв. Залити соусом із бульйоном.