Інгредієнти:
- 150-200 г мідій
- 1 стакан рису
- 2 моркви
- 1/4 кореня петрушки
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 2 ст.л. вершкового масла
- 1/2 ч.л дрібно нарізаної петрушки або кропу
- 5-6 горошин чорного перцю, сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Мідії відварити і нарізати тонкими скибочками. У киплячий бульйон з мідій покласти промитий у теплій воді рис. Корінь петрушки, моркву і цибулю нарізати кубиками, й підсмажити при невисокій температурі без утворення скоринки на маслі і додати в бульйон за 15-20 хв. до закінчення варіння.
- Одночасно покласти мідії, сіль та горошини перцю. При подачі на стіл посипати суп зеленню.