Інгредієнти:
- 200г маринованих грибів,
- 2 середні цибулини (обсмажити),
- 2 середні картоплини (відварити в “мундирі”),
- 1 сира морква,
- 300 г будь-якого вареного м’яса (можна язик),
- 250 г твердого сиру майонез і сметана (за смаком).
Спосіб приготування:
- Гриби дрібно нарізати, укласти в салатник. Цибулю нарізати і обсмажити на вершковому маслі, дати охолонути і стекти маслу.
- Укласти на гриби (взагалі-то я не люблю в салатах смажену цибулю, але в цьому рецепті він дуже до речі, тому гриби не смажені, а мариновані і смажену цибулю додає грибам смак).
- Змастити соусом (сметана + майонез). Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. змастити соусом
- Моркву натерти на крупній тертці, змастити. М’ясо нарізати маленькими шматочками й укласти на моркву, змастити соусом.
- Зверху натерти на крупній тертці сир
- Можна прикрасити скибочками лимона і зеленню
- Дуже смачний салатик!