X
    Категорії: Салати

Салат “Гранатовий браслет”

Інгредієнти:

  • Буряк – 2 шт,
  • цибуля ріпчаста – 1 шт,
  • картопля – 2 шт,
  • морква – 2 шт,
  • відварна яловичина – 200 г,
  • яйця – 2 шт,
  • гранат – 1-2 шт,
  • волоські горіхи,
  • часник – 1-2 зубчики,
  • майонез,
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  1. Буряк, моркву, картоплю і яйця відварити. Відварені овочі та яйця потерти на крупній тертці в окремі миски. Майонез змішати з пропущеним через часникодавку зубчиком часнику. М’ясо порізати соломкою або кубиками. Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажити. На середину посуду, в якому збираємося подавати салат, поставте стакан. Шари салату викладати навколо стаканчика, щоб отримати форму браслета. Деякі шари салату, побажанню, можна злегка посолити і поперчити.
  2. 1-й шар: картопля + трохи солі + свіжозмелений перець + майонез
    2-й шар: половина буряка + трохи солі + майонез
    3-й шар: морква + трохи солі + майонез
    4-й шар: волоські горіхи
    5-й шар: половина курки + майонез
    6-й шар: смажену цибулю
    7-й шар: яйця + майонез
    8-й шар: половина курки + майонез
    9-й шар: половина буряка + трохи солі + майонез
  3. Вийняти стаканчик і зверху салат добре обмазати майонезом. всю поверхню салату покрити зернами граната.

Переглянути коментарі (1)