X
    Категорії: Салати

Салат із креветок

Інгредієнти:

  • 400 г креветок,
  • 4 картоплини,
  • 2 яйця,
  • 150 г зеленого горошку,
  • 150 г майонезу,
  • листя зеленого салату,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Відварити креветки, очистити від панцирів, збризкати лимонним соком.
  2. Варену картоплю і зварене круто яйце нарізати скибочками, додати зелений горошок і підготовлені креветки (частину їх залишити для прикраси).
  3. Заправити майонезом і сіллю, обережно перемішати, покласти в сотейник, прикрасити листям зеленого салату або петрушки, розмістивши його букет посередині блюда.
  4. Навколо розмістити упереміш кружальця вареного яйця і креветки.
  5. Салат готують і з консервованих креветок.
  6. У цьому випадку використовують 2 банки консервів, а кількість решти продуктів зменшують удвічі.