Інгредієнти:
- 400 г вареної курятини,
- 100 г відварної картоплі,
- 200 г маринованих огірків,
- 150 г зеленого горошку,
- 3 зварені круто яйця,
- 1 склянка майонезу,
- цукор,
- 1 ст. ложка лимонного соку,
- 1 ч. ложка томата-пюре,
- перець, сіль.
Спосіб приготування:
- Очищені огірки, картоплю, відварне куряче філе і яйця нарізати смужками.
- Приготування соусу: до майонезу додати сіль, цукор, перець, лимонний сік і томат-пюре.
- У соус додати спочатку огірки, м’ясо, горошок і яйця, останньою — картоплю. Все обережно скласти в салатник. Прикрасити зеленим горошком, яйцем і зеленню.