Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт.,
- яйця – 4 шт.,
- горбуша або форель (філе) – 400 г.,
- сирки плавлені – 3 шт.,
- часник – 1 зубок (можна більше – буде гостріше),
- кріп – 3-4 гілочки без грубих стебел,
- петрушка – 3-4 гілочки без грубих стебел,
- домашній майонез.
Для прикраси салату нам потрібно:
- Морква (варена),
- оливки,
- яйця перепелині,
- зелений салат (листя),
- огірки (мариновані або солоні).
Спосіб приготування:
- Відварити картоплю і яйця.
- Окремо відварити філе риби.
- Картоплю та сирки потерти на крупній тертці.
- Відварену рибу, яйця і зелень дрібно порізати.
- Часник порізати дрібно або видавити.
- Всі інгредієнти добре перемішати з майонезом.
- Салат на овальному блюді викласти у вигляді змії.
- Прикрасити як на фото.
- Хоча ваші фантазії не забороняються.
- Ось салат “Змійка” і готовий!
Переглянути коментарі (3)
Цей салат гарно вийшов, я зробила простий салат олів'є але у вигляді змії))
а також зробила ялинку дуже гарно получилось!
Такий класний салат вийшов, аж жалко було його їсти)))
ахахахахахах))) в мене таке саме було)))