Інгредієнти:
- 600 г вирізки,
- 50 г ріпчастої цибулі,
- 10 г борошна,
- 80 г олії,
- перець,
- сіль,
- оцет,
- 100 г помідорів,
- 1 ст. ложка грубо на різаної зеленої цибулі.
Спосіб приготування:
- М’ясо обмити, очистити від плівок, нарізати близько 30 шматочків, відбити вологим сікачем, надавши їм форми кружалець завтовшки близько 1—2 см. Дрібно нарубати цибулю. М’ясо покласти в миску, пересипати рубано» цибулею, перцем і сіллю. Трохи збризкати оцтом і тримати під кришкою 2—3 години. Приготувати 4 дерев’яні палички завтовшки близько 0,5 см, завдовжки близько 15 см. На кожну паличку нанизати б—8 кружалець м’яса, очистивши їх від цибулі й посипавши борошном. Смажити на сковороді в сильно розігрітій олії на паличках так, щоб зверху утворилася рум’яна скоринка, а всередині м’ясо було рожеве.
- Подавати відразу ж після смаження на підігрітому блюді, прикрасивши сирими помідорами, нарізаними кружальцями, і грубо нарізаною зел єною цибулею.
- Окремо подати картоплю «фрі», брюссельську капусту або стручкову квасолю і зелений салат.