Інгредієнти:
- 500 г ніжної баранини,
- сіль і перець,
- цибуля, нарізана кільцями,
- 2 дольки часнику,
- олія, 200 г помідорів,
- 200 г шпику,
- зелень петрушки,
- зелена цибуля,
- сіль,
- перець.
Спосіб приготування:
- Баранину нарізати на шматки завдовжки 2 см і завтовшки 1 см, трохи відбити і покласти ненадовго в маринад, приготований із олії, цибулі, перцю, солі й подрібненого часнику. Насадити на вертел, чергуючи, скибочки м’яса, цибулі, помідорів, шпику. Смажити над дерев’яним вугіллям або просто на сковороді в олії або маргарині.
- На гарнір можна подати рис або зелену цибулю, посипати зеленню петрушки.