X

Шашлик кавказький

Інгредієнти:

  • 500 г ніжної баранини,
  • сіль і перець,
  • цибуля, нарізана кільцями,
  • 2 дольки часнику,
  • олія, 200 г помідорів,
  • 200 г шпику,
  • зелень петрушки,
  • зелена цибуля,
  • сіль,
  • перець.

Спосіб приготування:

  1. Баранину нарізати на шматки завдовжки 2 см і завтовшки 1 см, трохи відбити і покласти ненадовго в маринад, приготований із олії, цибулі, перцю, солі й подрібненого часнику. Насадити на вертел, чергуючи, скибочки м’яса, цибулі, помідорів, шпику. Смажити над дерев’яним вугіллям або просто на сковороді в олії або маргарині.
  2. На гарнір можна подати рис або зелену цибулю, посипати зеленню петрушки.