Інгредієнти:
- 600 г основного білого соусу,
- 250 г м’ясного соку,
- 200 г білого вина,
- 100 г оцту,
- 50 г ріпчастої цибулі,
- 50 г вершкового масла і зелень петрушки.
Спосіб приготування:
- Біле вино, оцет і дрібно нашатковану цибулю помістити в невелику каструлю, змішати і кип’ятити доти, поки рідина увариться до 0,5 первісного об’єму.
- Для того щоб розбавити соус і надати йому коричневого кольору, влити білий м’ясний соус і м’ясний сік. Протерти крізь сито і заправити вершковим маслом.
- Подаючи до столу, соус посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки. Подавати гарячим до відварного або смаженого м’яса.