X

Соус рибний пікантний

Соус рибний пікантний

Інгредієнти:

  • 2—3 склянки рибного відвару (або рибного бульйону),
  • 10-15 дрібних рибин (кілька, хамса),
  • 1 голівка ріпчастої цибулі,
  • 1 ст. ложка олїі,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • сіль,
  • лимонний сік,
  • 1 щіпка тертої лимонної цедри,
  • чорний перець,
  • лавровий лист.

Спосіб приготування:

  1. Рибу відварити в бульйоні разом із грубо нарізаною цибулею. Коли розвариться, протерти крізь сито. Додати заправки з борошна, спасерованого з олією, а потім холодний бульйон із приправами і сіллю за смаком. Прокип’ятити на слабкому вогні протягом 10 хв.