X

Суп овочевий

Інгредієнти:
  • 1,5 л води,
  • 4 великі картоплини,
  • 2 морквини,
  • 1 корінь селери,
  • 1 корінь петрушки,
  • 1 пастернак,
  • 1 цибулина,
  • 150 г сметани,
  • 1 яєчний жовток,
  • зелень кропу і петрушки,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Моркву, селеру, петрушку, цибулю і пастернак нарізати невеликими дольками, зварити в підсоленій воді.
  2. Коли овочі будуть майже готові, додати
    нарізану картоплю.
  3. Окремо змішати сметану з жовтком.
  4. Після того як картопля стане м’якою, заправити суп сметаною з яйцем, ретельно помішуючи, додати дрібно нарізану зелень.