X

Свиняча відбивна котлета, смажена на решітці

Свиняча відбивна котлета, смажена на решітці

Інгредієнти:

  • 1 свиняча котлета (вагою 150-180 г),
  • олія,
  • сіль,
  • мелений чорний перець,
  • 1—2 ст. ложки соку смаженого м’яса або гірчиці.

Спосіб приготування:

  1. Сформувати котлету, відбити з обох боків, збризкати олією (декількома краплями), посипати сіллю, чорним перцем і повільно смажити (10—12 хвилин) на середньо нагрітій решітці.
  2. Готову котлету покласти на блюдо з попередньо розміщеним гарніром: картопляним пюре, тушкованим рисом, пасерованою морквою, усе полити м’ясним соком.
  3. Окремо подати салат із червоного буряка або квашеної капусти і гірчицю.