Інгредієнти:
- 600 г свинини,
- 1 цибулина,
- 4 ст. ложки борошна,
- по 1 ст. ложці томатної пасти і гірчиці,
- 1 солоний огірок,
- 1 лавровий лист,
- 3 горошини чорного перцю,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Свинину нарізати кубиками, залити водою так, щоб вона покривала м’ясо на 2 см. Додати прянощі, сіль, нарізану цибулю і готувати під кришкою при 420 Вт протягом 7—12 хв. Переключити потужність на 180 Вт і готувати ще протягом 3—4 хв до м’якості.
- Борошно розбавити невеликою кількістю холодного бульйону, а потім, постійно помішуючи, влити решту процідженого бульйону (усього приблизно 300 мл).
- Готувати соус під кришкою протягом 2—3 (4) хв, перемішати 1 —2 рази. Соус повинен бути досить густим. Додати в соус томатну пасту, гірчицю і нарізаний кубиками огірок.
- М’ясо покласти в соус і подати з відварною картоплею.