Інгредієнти:
- Сир – 400 г,
- маргарин – 200 г,
- борошно пшеничне – 480 г,
- цукор – за смаком,
- сода – 1/2 ч.л.,
- сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
- Маргарин ріжеться, а потім натирається на досить великій тертці, перемішується з протертим сиром, солиться. Після цього змішайте масу з борошном і содою, а потім замісіть тісто. Його слід розкачати і вирізати кружечками.
- Кожен з кружечків тіста мочаємо в цукор однією стороною, після чого складається навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Це півколо знову однією стороною мочаємо в цукор, і складіть, як в попередній раз. Надріжте краї зубчиками, щоб вони нагадували пір’я.
- Печиво, що вийшло мокніть знову в цукор, а потім викладіть його на аркуш цукровою стороною вгору і випікайте до готовності.