Інгредієнти:
- Сир – 250 г,
- Борошно – 300 г,
- Яйця – 2 шт.,
- Цукор – 100 г,
- Сода – 1 ч.л.,
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Яйця збити міксером. Всипати цукор, збити всі разом. Додати соду (не гасити), сіль (за смаком – трохи), сир. Все перемішати. Засипати борошно і ще раз все перемішати. Вийде досить густе тісто липуче до рук.
- Витягати з ємності обсипавши руки і стіл борошном – на розкачування йде ще десь пів стакана. Дальше ділимо тісто на три частини і розгортаємо кожну товщиною приблизно 0,5-0,7 см. Не тонко головне.
- Великою склянкою вирізати круги, а маленькою кришечкою вирізати в кожному колі ще кружечок. Виходить близько 25 шт. бубликів або кружочків. Розігріти масло (я в маленькій каструльці смажу, наливаю олію 3 см. заввишки) на помірному вогні – перевіряти готовність масла киданням малесенького шматочка тіста, якщо навколо шматочка починають збиратися бульбашки, температура масла оптимальна. Я кидаю по три штучки – вони трохи збільшуються в об’ємі. Обсмажується дуже швидко – до золотистого кольору.
- Потім смажу кружечки – вони перетворюються в кульки. Викладаю готові бублики на серветку, щоб ввібрати зайве масло. За бажаю можна посипати цукровою пудрою.
Переглянути коментарі (2)
Супер! Супер! Супер!
Дякую