Інгредієнти:
- 2 ст. ложки маслинової олії,
- 2 ст. ложки подрібненого часнику,
- 1 ст. ложка нарізаного кубиками зеленого солодкого перцю,
- 1 ст. ложка нарізаної кубиками цибулі,
- 2 ст. ложки нарізаного кубиками стебла селери,
- 120 г нарізаних грибів,
- 1 ч. ложка солі,
- половина чайної ложки перцю,
- 1 ч. ложка листя базиліку,
- по половині чайної ложки листя материнки (орегану ),
- листя чебрецю,
- паприки,
- чверть чайної ложки кайенського перцю,
- 1,5 кг очищених від шкірки і насіння, нарубаних помідорів.
Спосіб приготування:
- У каструлі розігріти маслинову олію. Посмажити часник, зелений перець, цибулю, селеру і гриби. Додати спеції і помідори.
- Тушкувати 3 години або до бажаної консистенції. Використовувати в міру.