Інгредієнти для тіста:
- 2 яєць,
- 5 ст. ложок цукру,
- 5 ст. ложок борошна,
- половина чайної ложки натертої лимонної цедри.
Начинка:
- 3 великі яблука.
Спосіб приготування:
- Яблука очистити від шкірочки і насіння, нарізати дольками завтовшки 1 см і викласти на змащену маслом і посипану борошном формудля торта так, щоб одна долька заходила на іншу. Приготувати яєчну суміш: білки і цукор збити в гусну піну, продовжуючи збивати, додати жовтки (поступово) і лимонну цедру.
- В останню чергу ввести двічі просіяне борошно. Яблука, викладені у форму, покрити готовою яєчною сумішшю і випікати в помірно гарячій духовці до рожевуватого відтінку. Випечений торт охолодити і перед тим як подавати до столу, нарізати на шматочки.
Переглянути коментарі (1)
Дома приготувала, смачно вийшло)))