X
    Категорії: Торти

Торт “Яблуко”

Інгредієнти для тіста:

  • 2 яєць,
  • 5 ст. ложок цукру,
  • 5 ст. ложок борошна,
  • половина чайної ложки натертої лимонної цедри.

Начинка:

  • 3 великі яблука.

Спосіб приготування:

  1. Яблука очистити від шкірочки і насіння, нарізати дольками завтовшки 1 см і викласти на змащену маслом і посипану борошном формудля торта так, щоб одна долька заходила на іншу. Приготувати яєчну суміш: білки і цукор збити в гусну піну, продовжуючи збивати, додати жовтки (поступово) і лимонну цедру.
  2. В останню чергу ввести двічі просіяне борошно. Яблука, викладені у форму, покрити готовою яєчною сумішшю і випікати в помірно гарячій духовці до рожевуватого відтінку. Випечений торт охолодити і перед тим як подавати до столу, нарізати на шматочки.

Переглянути коментарі (1)

  • Дома приготувала, смачно вийшло)))