X

Вермішель домашня

Інгредієнти:

  • 10 яєць,
  • 1,5 склянки молока,
  • борошно,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Замісити круте тісто.
  2. Розкачати його в дуже тонкі листи і розкласти для підсушування на шматку тканини.
  3. Підсохлі листи (не повинні ламатися при згинанні) нарізати на смужки завширшки 4 см.
  4. Потім скласти смужки в кілька рядів і гострим ножем дрібно нашаткувати.
  5. Отриману вермішель розкласти рівним шаром на шматку тканини і сушити протягом 4 днів.
  6. Щоб вермішель висихала рівномірно, її треба 2—3 рази на день перевертати.
  7. Зберігають готову вермішель у мішечках або бляшаних банках у сухому і холодному місці.