Інгредієнти:
- Желатин 30 г,
- апельсини,
- банани або консервовані ананаси,
- готовий бісквіт,
- йогурт 750 мл,
- сік апельсиновий 250 мл,
- для прикраси м’ята і будь ягідки.
Спосіб приготування:
- Залити желатин апельсиновим соком і залишити його набухати. Апельсини порізати кружальцями і зняти з них шкірку.
- Кубиками нарізати банани і бісквіт. Коли желатин набух, поставити його на вогонь, поки він повністю не розчинитися (але не кип’ятити). Остудити і додати йогурт.
- Приготувати напівкруглу миску і вистелити її харчовою плівкою, а потім викласти туди приготовлені гуртки апельсинів (по стінках), невелику частину бананів і бісквіта, гуртки апельсина, і так кілька шарів, після чого залити все йогуртом і поставити в холодильник.
- Коли желейний торт застигне, вийняти його з форми і прикрасьте ягідками і м’ятою.