X
    Категорії: Торти

Желейний торт “Апельсини в йогурті”

Інгредієнти:

  • Желатин 30 г,
  • апельсини,
  • банани або консервовані ананаси,
  • готовий бісквіт,
  • йогурт 750 мл,
  • сік апельсиновий 250 мл,
  • для прикраси м’ята і будь ягідки.

Спосіб приготування:

  1. Залити желатин апельсиновим соком і залишити його набухати. Апельсини порізати кружальцями і зняти з них шкірку.
  2. Кубиками нарізати банани і бісквіт. Коли желатин набух, поставити його на вогонь, поки він повністю не розчинитися (але не кип’ятити). Остудити і додати йогурт.
  3. Приготувати напівкруглу миску і вистелити її харчовою плівкою, а потім викласти туди приготовлені гуртки апельсинів (по стінках), невелику частину бананів і бісквіта, гуртки апельсина, і так кілька шарів, після чого залити все йогуртом і поставити в холодильник.
  4. Коли желейний торт застигне, вийняти його з форми і прикрасьте ягідками і м’ятою.