Спосіб приготування 1.
- Рецепт дуже простий-на 2кг м’яса-1 великий ківі або 2 маленьких.
- Стиглі розминаємо руками і перемішуємо з м’ясом, а тверді ківі ріжемо на дрібні шматочки теж перемішуємо з м’ясом.
- Спеції та цибулю-як зазвичай любите. м’ясо завжди ставало м’яким всього за півгодини!
Спосіб приготування 2.
- Гранат 2 шт (бажано не гранатовий сік а саме гранат) або склянку соку, 2/3 склянки сухого червоного вина (приблизно 150 мг), цибуля (багато) – це приблизно на 4 кг м’яса.
- Відразу сіль не додаємо, тому м’ясо сік дасть, а треба цей сік зберегти.
- Залишаємо годин на 10-12 (я залишала на ніч, але якщо м’ясо простоїть довше – нічого страшного), приблизно години за 1,5 до того як будете смажити – додаєте сіль, перемішуєте.
- І ще один “секрет” коли починаєш “смажити” м’ясо … спочатку мяско на шампурі (або на сітці) запечатати вогнем, тобто на відкритому вогні трохи потримати, буквально кілька секунд.
- М’ясо моментально покривається скоринкою і сік залишається всередині. А потім вже робити шашлик як зазвичай …
Спосіб приготування 3.
- Залийте м’ясо сильно газованою мінеральною водою і під гніт на 2 години, потім злийте залишки мінералки додаєте всі спеції і перемішайте з майонезом або сметаною кому-що подобається, залишаємо хвилин на 10-15 і смажимо.
- Будь-яке жорстке м’ясо буде м’яким.
Переглянути коментарі (2)
смачно вийшло дякую!
Дякую