Інгредієнти:
- 2 куріпки середніх розмірів,
- вершкового масла,
- 2—4 цибулини,
- 4 морквини,
- 2 ст. ложки cметани,
- 1 ст. ложка борошна,
- сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Підготовлених куріпок добре обмити, обскубти, натерти сіллю і розрізати на половинки уздовж хребта. У сковороді розпустити вершкове масло і злегка обсмажити м’ясо куріпок. М’ясо скласти в миску, а на цьому самому маслі обсмажити дрібно нарізані цибулю і моркву.
- На овочі викласти шматки куріпки і залити їх сметаною, посолити, поперчити (для в’язкості в сметану можна додати 1 ст. ложку прогрітого борошна) і тушкувати під кришкою на слабкому вогні до готовності м’яса приблизно 1 годину.
- Готове м’ясо викласти на блюдо, облити сметанним соусом з овочами.