Інгредієнти:
- 300 г полуниці,
- 30 г вершкового масла,
- 4 яйця,
- по 4 ст. ложки цукру і борошна,
- ванільний цукор.
Спосіб приготування:
- У формі розігріти масло протягом 25—40 (50) с. Покласти у форму полуницю, нарізану шматочками, і прогріти протягом 1—1,5 хв.Збити білки з цукром, додати розтерті жовтки, 3 ст. ложки води і борошно з ванільним цукром. Ретельно перемішати і вилити на полуницю.
- Запікати 7—10 (11,5) хв при 420 Вт.
- Подати в теплому вигляді, посипавши сумішшю цукрової пудри з ванільним цукром. Полити лікером або шоколадним кремом.
- Примітка. Таким способом можна приготувати суницю, малину, червону смородину, аґрус, апельсини.